Pui Portocaliu-Mango
Orange-Mango pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 2.64 pe portie. O porție conține 498 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuscus, ulei, mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Chunky mango-pui portocaliu, Orange Mango pui și planul de meniu săptămânal, și Salată de pui și Mango cu sos de ghimbir-portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați condimentele; presărați pe ambele părți ale fiecărui sân.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gătiți 6 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F). Între timp, gătiți cuscusul conform indicațiilor pe pachet, omițând sarea și uleiul.
Combinați ingredientele rămase.
Lingurați cuscusul pe platou; deasupra cu pui. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați amestecul de mango în tigaie; gatiti 1 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Lingura peste pui.