Pui Piccata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatanul de pui. O porție conține 250 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper măcinat, granule de bouillon cu aromă de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică; gătiți la foc mediu până se topește untul, amestecând des. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/4 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Combinați făina, ardeiul și ardeiul roșu într-un castron puțin adânc; pui de dragare în amestec de făină.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul se rumeneste ușor.
Transferați puiul pe o farfurie de servire și stropiți cu amestec de vin.
Presărați pătrunjel tocat și garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.