Pui picant și orez

Pui picant și orez
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul picant și orezul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Un amestec de fasole neagră, piper chipotle măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 196 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui picant cu orez și fasole, Orez Prăjit Cu Pui Picant, și Supă Picantă De Orez De Pui.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mare, combinați roșiile, ardeii verzi, ceapa, usturoiul, boiaua, sarea, chimenul și ardeiul chipotle; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Scoateți puiul; se răcește ușor. Tăiați cu două furci și reveniți la aragazul lent. Se amestecă orezul și fasolea; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FasoleFasole
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se ornează cu brânză și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateExpert
Gata În5 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista