Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul picant și orezul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Un amestec de fasole neagră, piper chipotle măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 196 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui picant cu orez și fasole, Orez Prăjit Cu Pui Picant, și Supă Picantă De Orez De Pui.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mare, combinați roșiile, ardeii verzi, ceapa, usturoiul, boiaua, sarea, chimenul și ardeiul chipotle; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Gras
Tomate
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Chimen
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Scoateți puiul; se răcește ușor. Tăiați cu două furci și reveniți la aragazul lent. Se amestecă orezul și fasolea; se încălzește.