Pui Picant De Var Cu Usturoi
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul picant de var cu usturoi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 219 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui Picant De Var Cu Usturoi, Tacos picant de creveți cu usturoi Cilantro Lime Slaw, și Pui Picant De Var.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sare, piper negru, cayenne, boia de ardei, 1/4 linguriță praf de usturoi, praf de ceapă, cimbru și pătrunjel.
Presărați generos amestecul de condimente pe ambele părți ale pieptului de pui.
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se sotează puiul până se rumenesc, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Se presară cu 2 lingurițe de praf de usturoi și suc de lămâie. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent pentru a acoperi uniform cu sos.