Pui Picant De Caju Cu Usturoi

Pui Picant De Caju Cu Usturoi
Pui picant de caju cu usturoi ia în jur 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 969 calorii, 53G de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 1248 de fani. Un amestec de coapse de pui pe piele, suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pui Picant De Caju, Pui Picant De Caju Cu Ghimbir, și Pui De Caju Picant Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Faceți pasta picantă de caju: într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați caju, cilantro, ulei de măsline, usturoi, sos de soia, zahăr brun, jalapeimbroko, suc de lămâie și 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CajuCaju
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pulsați sau amestecați până când amestecul este o pastă netedă.
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4
Rezervați o treime din marinată pentru a servi cu puiul. Folosiți restul pentru acoperirea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Înveliți puiul cu pasta de caju: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
CajuCaju
6
Presărați coapsele de pui peste tot cu sare și piper. Înveliți bucățile de pui cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
7
În acest moment, dacă doriți, puteți face înainte și puteți răci câteva ore sau peste noapte până când sunteți gata de gătit. Aduceți la temperatura camerei înainte de gătit.
8
Grătiți sau fierbeți puiul: Preîncălziți broilerul sau pregătiți grătarul (sau tigaia pentru grătar) pentru căldură directă medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Se fierbe sau se pune la grătar puiul, întorcându-se frecvent, până devine auriu și crocant și un termometru pentru carne citește 165 km f atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei (nu atinge un os) sau când sucurile curg limpede (nu roz) atunci când sunt tăiate cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Acest lucru va dura aproximativ 25 până la 35 de minute pentru un grătar la foc mediu sau aproximativ 10-20 de minute sub un broiler, în funcție de cât de departe este puiul de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Rețineți că, pe măsură ce întoarceți piesele, o parte din acoperire va cădea. Este de așteptat, așa că nu vă faceți griji dacă și când se întâmplă acest lucru.
12
Se servește cu pene de var, marinată rezervată și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista