Pui Picant De Arahide
Puiul picant de arahide este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână arahide prăjite uscate, cățel de usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura de pui Satay), Pui Picant De Arahide, și Salată Picantă De Pui Cu Arahide.
Instrucțiuni
Se amestecă bulionul, amidonul de porumb, zahărul, sosul de soia, oțetul și ardeiul roșu; pus deoparte.
Încălziți wok sau tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați pui, usturoi și ghimbir; amestecați aproximativ 3 minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Adăugați ardeiul gras; se prăjește 1 minut.
Adăugați amestecul de bulion în wok. Gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă arahide.