Pui Picant

Puiul picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 500 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați capere, usturoi, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura satay de pui), Pui Picant, și Baie Picantă De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă usturoiul, măslinele, 3 linguri de pătrunjel și capere.
Adăugați vinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când puiul este doar gătit, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul de pui pe un platou. Puneți sosul peste.
Se presară cu restul de 1 lingură de pătrunjel și se servește.
Combinați uleiul și fulgii de ardei roșu zdrobiți într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic pana cand un termometru introdus in ulei Inregistreaza 180 de grade F, aproximativ 5 minute.
Scoateți din căldură. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
Transferați fulgii de ulei și piper într-o sticlă de 4 uncii. Sigilați capacul. Refrigerați până la 1 lună.