Pui pesto cremos cu roșii prăjite
Puiul pesto cremos cu roșii prăjite ia în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 500 de calorii. 967 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un condiment. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci de pin, pesto, pesmet și frunze de busuioc. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fidea de dovlecei Pesto cu roșii prăjite și pui la grătar, Fidea de dovlecei Pesto cu roșii prăjite și pui la grătar, și Pesto Portobello Ciuperci, sau pui, burgeri cu roșii prăjite marinate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a face o fantă de-a lungul părții laterale a fiecărui piept de pui pentru a forma un buzunar.
Amestecați pesto și mascarpone, apoi lingurați cu grijă un sfert din amestec în fiecare piept de pui și neteziți peste deschidere pentru a sigila.
Ungeți puțin ulei, aproximativ 1 linguriță, peste fiecare piept de pui și condimentați bine. Răsturnați pesmetul pe o farfurie mare și condimentați.
Așezați fiecare sân pe farfurie și apăsați peste tot cu pesmetul.
Așezați într-un vas de copt ușor Uns cu ulei, împreună cu roșiile (ținute împreună pe viță de vie în câteva ciorchini).
Stropiți peste uleiul rămas.
Gatiti la cuptor 20-25 de minute pana cand puiul incepe sa devina auriu si este fiert. Împrăștiați peste nuci de pin și gătiți încă 2 minute.
Se presară frunze de busuioc și se servește cu cartofi noi sau pâine crustă.