Pui Pepperoncini
Pepperoncini de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,27 USD pe porție. O porție conține 569 calorii, 51G de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ceapă, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Duminică Aragaz Lent: Pui Pepperoncini, Răspândirea Pepperoncini, și Răspândirea Pepperoncini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un vas puțin adânc. Amestecați firimiturile de pâine, parmezanul și piperul împreună într-un al doilea vas superficial. Scufundați cuburile de pui mai întâi în ouă, apoi acoperiți uniform cu firimiturile de pâine.
Încălziți aproximativ jumătate din ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă puiul și se gătește până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Scoateți puiul și scurgeți-l pe o farfurie acoperită cu prosop de hârtie.
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar. Se amestecă ciupercile, ceapa și vinul. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile sunt fragede si au fiert. Acest lucru poate dura 15 minute bune.
Întoarceți puiul în tigaie și amestecați în amestecul de ciuperci. Folosiți foarfece pentru a tăia pepperoncini în felii peste tigaie pentru a păstra sucurile de piper. Aruncați orice tulpini. Se fierbe amestecul de pui, amestecând ocazional, cu 5 până la 10 minute mai mult înainte de servire.