Pui Parmezan Alfredo

Pui Parmezan Alfredo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 482 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 18 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză! sos clasic alfredo, brânză mozzarella, pesmet condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Parmezan Picant Alfredo, Parmezan Fettuccine Alfredo, și Penne Parmesan Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înmuiați puiul în ou, apoi firimiturile de pâine combinate cu boia de ardei, acoperind bine.
Aranjați puiul în vas de copt de 13 x 9 inci.
Coaceți descoperit 20 de minute.
Se toarnă 1 cană sos clasic Alfredo peste pui; deasupra cu brânză, apoi roșii.
Coaceți încă 10 minute sau până când puiul este bine gătit.
Se servește cu sosul rămas, încălzit și se presară, dacă se dorește, cu parmezan ras.