Pui Parmezan
Parmezanul de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 243 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica bord de piper, oregano, supa de pui mai puțin de sodiu, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Periați pieptul de pui pe jumătate cu ulei de măsline.
Combinați brânza și următoarele 4 ingrediente (brânză prin piper) într-un castron mic și presărați amestecul de brânză pe ambele părți ale puiului.
Puneți puiul într-un vas puțin adânc acoperit cu spray de gătit și turnați bulion peste pui. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când ați terminat.