Pui Paprikash Pierogis

Pui Paprikash Pierogis
Dacă doriți să adăugați mai multe Est-Europene rețete pentru cutia de Rețete, Pui Paprikash Pierogis ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 374 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piept de pui, ouă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Pierogis, Pierogis, și Pierogis De Bivol.

Instrucțiuni

1
Pentru a face roux: într-o tigaie medie, topiți 3 linguri de unt la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați uleiul de măsline apoi, folosind o lingură de lemn, amestecați făina. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul se ingroasa si trage de pe laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți rouxul de pe foc înainte de a se rumeni.
4
Pentru a face umplutura: într-o tigaie mare, topiți 3 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați rouxul la ceapă, apoi adăugați 1 cană de bulion de pui. Se fierbe bulionul, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați pătrunjelul, arpagicul, boiaua și roșiile uscate la soare. Lăsați sosul să revină la foc mic, apoi amestecați smântâna. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor, amestecând frecvent, până când sosul se reduce ușor. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Între timp, condimentați pieptul de pui cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați restul de 2 căni de bulion de pui, acoperiți tigaia și braconați puiul la foc mediu până când este fiert, aproximativ 15 minute. Descoperiți tigaia, ridicați focul și fierbeți puiul până când stocul s-a evaporat. Lăsați puiul să se răcească, apoi tăiați cubulețe și adăugați-l în sosul răcit. Refrigerați umplutura până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a face pierogi: Cerneti faina cu sarea intr-un bol de amestecare. Într-un castron separat, bateți ouăle cu smântâna și 1 cană de apă. Amestecați treptat amestecul de ouă în amestecul de făină. Întoarceți aluatul pe o scândură făinată și frământați-l până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Rulați aluatul de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Tăiați aluatul în runde de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Așezați o lingură de umplutură în centrul fiecărei runde. Udați marginile aluatului, apoi pliați și sigilați. Aduceți o oală mare cu apă sărată la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu. Lucrând în loturi, aruncați pierogi în apa care fierbe și gătiți până când plutesc câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se scurge bine și se servește cald însoțit de smântână suplimentară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Pierogies. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista