Pui Paprikash Pierogis
Dacă doriți să adăugați mai multe Est-Europene rețete pentru cutia de Rețete, Pui Paprikash Pierogis ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 374 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piept de pui, ouă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Pierogis, Pierogis, și Pierogis De Bivol.
Instrucțiuni
Pentru a face roux: într-o tigaie medie, topiți 3 linguri de unt la foc mic.
Adăugați uleiul de măsline apoi, folosind o lingură de lemn, amestecați făina. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul se ingroasa si trage de pe laturile tigaiei.
Scoateți rouxul de pe foc înainte de a se rumeni.
Pentru a face umplutura: într-o tigaie mare, topiți 3 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este moale, aproximativ 15 minute.
Adăugați rouxul la ceapă, apoi adăugați 1 cană de bulion de pui. Se fierbe bulionul, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Adăugați pătrunjelul, arpagicul, boiaua și roșiile uscate la soare. Lăsați sosul să revină la foc mic, apoi amestecați smântâna. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor, amestecând frecvent, până când sosul se reduce ușor. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte să se răcească.
Între timp, condimentați pieptul de pui cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie medie.
Adăugați restul de 2 căni de bulion de pui, acoperiți tigaia și braconați puiul la foc mediu până când este fiert, aproximativ 15 minute. Descoperiți tigaia, ridicați focul și fierbeți puiul până când stocul s-a evaporat. Lăsați puiul să se răcească, apoi tăiați cubulețe și adăugați-l în sosul răcit. Refrigerați umplutura până când este gata de utilizare.
Pentru a face pierogi: Cerneti faina cu sarea intr-un bol de amestecare. Într-un castron separat, bateți ouăle cu smântâna și 1 cană de apă. Amestecați treptat amestecul de ouă în amestecul de făină. Întoarceți aluatul pe o scândură făinată și frământați-l până se omogenizează.
Rulați aluatul de aproximativ 1/4 inch grosime.
Tăiați aluatul în runde de 3 inci.
Așezați o lingură de umplutură în centrul fiecărei runde. Udați marginile aluatului, apoi pliați și sigilați. Aduceți o oală mare cu apă sărată la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu. Lucrând în loturi, aruncați pierogi în apa care fierbe și gătiți până când plutesc câteva minute.
Se scurge bine și se servește cald însoțit de smântână suplimentară, dacă se dorește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Pierogies. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling