Puiul, orezul și Mango-ul în ambalaje de salată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 726 calorii, 20g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, jumătăți de piept de pui la grătar, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui, Orez Și Mango În Ambalaje De Salată, Împachetări Cu Salată De Mango De Pui, și Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni.
Instrucțiuni
1
Spălați orezul în 3 sau 4 schimbări de apă rece într-un castron mare până când apa este limpede, apoi scurgeți bine într-o sită mare. Aduceți 1 3/4 căni de apă și 1/4 linguriță de sare la fierbere, apoi adăugați orez și gătiți, acoperit bine, la foc mic până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit și netulburat, 10 minute. Pufați orezul cu o furculiță și transferați-l într-un castron pentru a se răci pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Pur și simplu toate ingredientele de pansament într-un blender până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aruncați puiul mărunțit cu vinetă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Tocat
Vinetă
Var
3
Puneți puiul și restul ingredientelor învelite în boluri pe un platou mare, cu pansament de ghimbir pe lateral.