Pui Namban din bucătăria americană a lui Hiroko

Chicken Namban din bucătăria americană a lui Hiroko ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 73G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 817 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Un amestec de namban de pui, mirin, sos spectaculos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko, Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko, și Pui frecat la grătar All-American.
Instrucțiuni
Puneți mirinul într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți-l la foc mic.
Adăugați sosul de soia și aduceți din nou amestecul la foc mic.
Adăugați și scufundați fulgii de pește și opriți focul.
Lăsați sosul să stea 15 minute.
Strecurați sosul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și aruncați fulgii de pește.
Transferați sosul într-un borcan de sticlă curat și adăugați algele. Dați la frigider sosul, acoperit cu folie de plastic, timp de 4 ore, apoi îndepărtați și aruncați algele. (Sosul suplimentar poate fi congelat până la 3 luni.)
Pentru nambanul de pui: într-un castron, combinați oțetul, Super sosul, apa și zahărul și puneți deoparte. Într-un alt castron, combinați făina, pudra de curry și boia de ardei. Dragați puiul în amestecul de făină și lăsați-l să stea 10 minute.
Tăiați cartoful dulce în bețe de chibrit de 1 pe 3 inci.
Așezați cartofii într-o oală medie și acoperiți cu apă rece. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe timp de 2 minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și uscați la aer.
Transferați cartofii într-un platou căptușit cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă.
Încălziți 2 inci de ulei de canola într-o tigaie adâncă rezistentă la cuptor la foc mediu până la 350 F.
Adăugați cartofii și gătiți-i timp de 2 minute sau până devin aurii, amestecând din când în când.
Transferați cartofii într-o grătar așezată peste o foaie de copt pentru a se scurge și presărați cu un vârf sau două de sare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți cea mai mare parte a uleiului din tigaie, rezervând 2 linguri în tigaie.
Încălziți uleiul la foc mediu, adăugați puiul și gătiți timp de 3 minute, sau până când fundul este auriu. Întoarceți puiul și transferați tigaia în cuptor. Gatiti puiul timp de 25 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și aruncați excesul de ulei din tigaie, rezervând puiul în tigaie.
Puneți tigaia la loc la foc mediu pe plită și adăugați sosul de oțet. Gatiti 2 minute. În timpul gătitului, ungeți puiul în tigaie cu sosul. Sosul trebuie să se reducă și să devină gros, acoperind puiul cu un strat catifelat de sos. Împărțiți puiul și cartofii dulci între farfurii.
Se ornează cu scallions și se servește.