Pui Nachos
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți Nachos de pui acasă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, condimente taco, roșii prune și căței de usturoi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Ball Park Nachos din ' Ultimate Nachos, Ball Park Nachos din ' Ultimate Nachos, și Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aranjați chips-uri tortilla pe un 12-in. tigaie pentru pizza acoperită cu spray de gătit.
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adăugați condimente de pui și taco. Se amestecă salsa; se încălzește. Lingură peste chipsuri; se presară cu brânză.
Se coace la 350 la 10-14 minute sau pana se topeste branza. Se acoperă cu roșii și ceapă verde; serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant
Nachos în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, vin spumant și Riesling. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Calul sălbatic neînfrânat Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile sărate. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coadă de porc prăjită cu o glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.