Pui Mou Shu
Puiul Mou Shu este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 177 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul hoisin, amestecați, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu-mare. Gatiti amestecul de salata de varza, ciupercile, puiul si ghimbirul in ulei aproximativ 10 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă sosul hoisin. Reduceți căldura; păstrați cald.
Se amestecă amestecul Bisquick, laptele și oul într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă ceapa.
Pulverizați ușor tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Se toarnă puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat în tigaie; rotiți tigaia pentru a face o clătită subțire, cu diametrul de 5 până la 6 inci. Gatiti pana cand bulele se sparg pe suprafata; rândul său. Gatiti cealalta parte pana se rumeneste. Păstrați cald în timp ce faceți clătite rămase.
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de legume pe fiecare clătită; rulati.