Pui Milanez

Pui Milanez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul milanez. Această rețetă face 4 porții cu 494 calorii, 45g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, parmezan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese), Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Pui Milanez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pieptul de pui pe jumătate orizontal pentru a face 8 bucăți subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2
În castron mediu, amestecați firimiturile de pâine, 1/4 cană parmezan ras și 1/8 linguriță piper; pus deoparte. În boluri separate de mică adâncime, puneți făină și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Înveliți puiul cu făină, scuturând excesul, apoi înmuiați-l în ouă, lăsând orice exces să picure înapoi în castron. Înveliți puiul cu amestec de pesmet, apăsând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați pui; gatiti aproximativ 2 minute sau pana devin aurii pe fund. Întoarceți puiul; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana devin aurii in exterior si nu mai roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Într-un castron mic, bateți toate ingredientele salatei, cu excepția ruculei, cu un tel de sârmă. În castron mediu, aruncați rucola cu amestec de ulei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Așezați 2 bucăți de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii, așezându-le în centru. Puneți aproximativ 1/4 cană din sosul de paste în jurul puiului pe fiecare farfurie. Salată de lingură deasupra puiului. Se acoperă cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Sos De PasteSos De Paste
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista