Pui Mexican
Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete în cutia de rețete, puiul Mexican ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 355 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, sos picante, pudră de chili și amidon de porumb. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Pui Mexican, Pui Mexican, și Pui Mexican.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime.
Se pune despre 2 linguri ardei iute și o fâșie de brânză Monterey Jack pe capătul lung al fiecărui piept de pui. Îndoiți părțile laterale și capetele; fixați cu o scobitoare.
Într-un castron puțin adânc, combinați firimiturile, parmezanul, pudra de chili, sarea și chimenul. Înmuiați puiul în 3 linguri de unt, apoi rulați în amestec de firimituri.
Așezați rulourile de pui cu cusătura în jos într-un 11-in Negras. x 7 inch. vas de copt.
Stropiți cu untul rămas. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până când puiul este fraged.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb, bulionul și apa până se omogenizează; se amestecă sosul picante. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa usor.
Scoateți scobitorii din pui și serviți cu sos.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Faire la Fete Cremant de Limoux]()
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir