Pui mediteranean cu vinete
Puiul mediteranean cu vinete necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 261 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Pui mediteranean în sos de vinete, Shish Taouk pulpe de pui cu salată de vinete mediteraneene, și Salată Mediteraneană De Vinete.
Instrucțiuni
Așezați fâșii de vinete într-o oală mare cu apă ușor sărată și înmuiați timp de 30 de minute (acest lucru va îmbunătăți gustul; vor lăsa o culoare maro în oală).
Scoateți vinetele din oală și periați ușor cu ulei de măsline.
Se sotează sau se pune la grătar până se rumenesc ușor și se pune într-un vas de copt de 9x13 inch. Pune deoparte.
Se sotează puiul tăiat cubulețe și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă pasta de roșii și apa, se acoperă tigaia, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Se toarnă amestecul de pui / roșii peste vinete. Se condimentează cu oregano, sare și piper și se acoperă cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.