Pui Mediteranean
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, măsline umplute cu pimento, orez brun instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Mediteranean, Pui Mediteranean, și Pui Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, încălziți tigaia mare antiaderentă pulverizată cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați pui, ceapă și oregano; gatiti 6 min. sau până când puiul este ușor rumenit pe ambele părți și ceapa este crocantă, transformând puiul după 3 min.
Adăugați roșiile, pansamentul și usturoiul; se amestecă ușor. Gatiti 4 pana la 6 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcând puiul după 3 min. Se amestecă măslinele.
Puneți orezul pe platou; se acoperă cu pui și sos.