Pui Mediteranean

Pui Mediteranean
Puiul mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 498 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână capere, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pui Mediteranean, Pui Mediteranean, și Pui Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți coaja și stoarceți sucul din lămâie pentru a măsura 1 linguriță, respectiv 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
Carne De VităCarne De Vită
2
Așezați coaja de lămâie într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați sucul de lămâie, ceapa și următoarele 3 ingrediente (prin roșii) într-un aragaz electric lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Presărați puiul cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți jumătate de pui în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți puiul în aragaz lent. Repetați procedura cu puiul rămas. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Așezați coapsele de pui pe farfurii. Se amestecă coaja de lămâie rezervată în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SosSos
10
Serviți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
11
Garnisiți cu rozmarin și pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
12
Sfat de aromă: picant, ascuțit și acidulat sunt doar câteva cuvinte pentru a descrie caperele. Folosiți capere cu moderație pentru a infuza sosuri, salate, pizza, pansamente și mâncăruri cu paste sau legume cu aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CapereCapere
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista