Pui Mediteranean
Puiul mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 498 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână capere, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pui Mediteranean, Pui Mediteranean, și Pui Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja și stoarceți sucul din lămâie pentru a măsura 1 linguriță, respectiv 1 lingură.
Așezați coaja de lămâie într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați.
Combinați sucul de lămâie, ceapa și următoarele 3 ingrediente (prin roșii) într-un aragaz electric lent de 5 litri.
Presărați puiul cu piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Puneți jumătate de pui în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Puneți puiul în aragaz lent. Repetați procedura cu puiul rămas. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când puiul este gata.
Așezați coapsele de pui pe farfurii. Se amestecă coaja de lămâie rezervată în sos.
Garnisiți cu rozmarin și pătrunjel, dacă doriți.
Sfat de aromă: picant, ascuțit și acidulat sunt doar câteva cuvinte pentru a descrie caperele. Folosiți capere cu moderație pentru a infuza sosuri, salate, pizza, pansamente și mâncăruri cu paste sau legume cu aromă.