Pui Marsala
Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 603 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță de 2 litri la foc mare, apoi fierbeți, neacoperit, până se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Gătiți șalota în 3 linguri de unt într - o tigaie grea de 8 până la 10 inci la foc moderat, amestecând, până când șalota începe să devină aurie, aproximativ 1 minut.
Adăugați ciuperci, 1 linguriță de salvie, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide degajă se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, 6 până la 8 minute.
Puneți făina într-un castron larg de mică adâncime. Lăsați ușor puiul la 1/4 inch grosime între 2 foi de folie de plastic folosind partea plată a unui pounder de carne sau a unui sucitor.
Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper, apoi se dragează în făină, câte 1 bucată, scuturând excesul.
Transferați pe foi de hârtie de ceară, aranjând puiul în 1 strat.
Încălziți câte 1 lingură de ulei și unt într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati jumătate de pui, răsturnând o dată, până devine aurie și tocmai gătită, aproximativ 4 minute în total.
Transferați puiul gătit într-un platou mare rezistent la căldură, aranjând în 1 strat, apoi puneți platoul în cuptor pentru a se încălzi. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și gătiți puiul rămas în același mod, apoi transferați la cuptor, aranjând în 1 strat.
Adăugați 1/2 cană de vin în tigaie și fierbeți la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bulion redus, smântână și ciuperci, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, 6 până la 8 minute.
Adăugați sucul de lămâie și restul de 2 linguri de vin și 1/2 linguriță de salvie.