Pui marocan cu lămâie, măsline și Cilantro
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul marocan cu lămâie, măsline și Cilantro ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. O porție conține 640 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, coapse de pui, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Măsline Marocane Cu Lămâie Și Cilantro, Pui De Lămâie Marocan Cu Măsline, și Pui marocan cu lămâie și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în tigaie; sotati 2 minute. Se amestecă coaja, 3 linguri de suc de lămâie, bulion și măsline. Întoarceți puiul în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Descoperiți și fierbeți încă 10 minute sau până când puiul este terminat.
Se ia de pe foc; se presară cu 1 lingură rămasă suc de lămâie, cilantro și piper roșu.
Se servește peste cuscus.