Pui marinat cu rozmarin
Pui marinat cu rozmarin este o rețetă fără gluten, fără lactate și ketogenă, cu 6 porții. Pentru 1,2 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 de calorii, 22 g de proteine și 21 g de grăsimi. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, sos de soia și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, care este solid. Încercați măsline marinate cu rozmarin și lămâie, legume marinate cu rozmarin și usturoi și cotlete de porc marinate cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cană de măsurare, combinați sosul de soia, sucul de lămâie, uleiul, usturoiul și rozmarinul.
Turnați 1/2 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie pentru picurare.
Pune puiul într-un 13-in neuns. x 9-in. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți lejer și puneți la microunde la foc mare timp de 6 minute, rotind o dată.
Puneți imediat puiul peste o tigaie și acoperit la grătar, la foc mediu indirect, timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede, ungând ocazional cu marinada rezervată.