Pui marinat cu ghimbir cu ceapă și ardei
Puiul marinat cu ghimbir cu ceapă și ardei este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ghimbir, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tofu marinat cu citrice cu ceapă și ardei, Cârnați la grătar cu creveți marinați, ardei și ceapă, și Escarole - salată de rucola cu ardei prăjiți și ceapă marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu ghimbirul, cayenne, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Adăugați pieptul de pui și întoarceți-l pentru a acoperi cu marinada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 4 ore.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați pieptul de pui și gătiți la foc moderat până la auriu și aproape alb, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe o farfurie.
Adăugați ceapa și ardeii grași în tigaie și gătiți timp de 3 minute, amestecând și răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei. Reduceți focul la moderat, acoperiți și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Întoarceți puiul în tigaie, cuibărindu-l în ceapă și ardei. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute mai mult. Descoperiți și adăugați mierea. Gatiti la foc mare, amestecand si intorcand pieptul de pui, pana cand mierea se caramelizeaza, 1-2 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.