Pui Margarita La Gratar
Gratar Margarita de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1727 calorii, 148g de proteine, și 120g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,42 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați-vă pentru a tăia pui broiler-friteuză, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui Margarita La Gratar, Salată De Pui Margarita La Grătar, și Esențial În Fiecare Zi : Pui Margarita La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați amestecul de margarita, sucul de lămâie și usturoiul într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Adăugați pui; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi cu marinată. Frigider, sac de cotitură ocazional, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătar.
Periați cu marinată; se presară cu 1/2 linguriță de sare. Acoperiți și grătiți 5 până la 6 inci de la foc mediu 15 minute; întoarceți puiul.
Periați cu marinada rămasă; se presară cu 1/2 linguriță de sare rămasă. Acoperiți și grătiți cu 20 până la 40 de minute mai mult, întorcându-vă ocazional, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.