Pui Lămâie-Măsline cu Orzo

Pui Lămâie-Măsline cu Orzo
Puiul cu lămâie și măsline cu Orzo este un fel principal fără lactate . Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 473 de calorii . Pentru 2,58 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, paste orzo, ulei de măsline și suc de lămâie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este destul de bun. Încercați pui cu lămâie și măsline cu orzo , pui cu lămâie cu orzo și pui cu lămâie cu orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderență, încălziți uleiul la foc mediu. Rumeniți puiul pe ambele părți; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați bulion în tigaie; crește căldura la mediu-mare. Gatiti, amestecand pentru a desprinde bucatile rumenite din tigaie. Se amestecă ingredientele rămase. Reveniți la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, 5 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti, acoperit, 5-8 minute sau pana cand pastele sunt fragede si un termometru introdus in pui indica 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista