Pui Lipicios De Nucă De Cocos
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 60 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă verde, ghimbir, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui Lipicios De Nucă De Cocos, și Pui Lipicios De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l. Într-un castron mare, amestecați laptele de cocos, ghimbirul, piperul și fulgii de chili fierbinți.
Adăugați pui și amestecați; acoperiți etanș și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ridicați puiul din castron, rezervând marinada; trageți coapsele deschise și așezați-vă pe un grătar de grătar ușor uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți, întorcând coapsele după cum este necesar pentru a se rumeni pe ambele părți, până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), 10 până la 12 minute, ungând frecvent cu marinada rămasă (folosiți-o pe toate).
Transferați coapsele într-un platou cald și turnați glazura de chili uniform peste carne; garnisiți platoul cu ceapă verde.