Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu sos de unt de tarhon. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 320 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu sos de unt de tarhon, Piept de pui prăjit într-un sos de ciuperci, tarhon și muștar, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in 1 lingura de unt intr-o cratita mica si grea la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați vin și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
3
Se usucă puiul și se presară peste tot cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Sare
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati puiul de la calibru în 3 sau 4 loturi, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați ca gătit într-un platou și păstrați-l cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Întoarceți amestecul de șalotă la foc moderat mic și adăugați restul de 3 linguri de unt, câte 1 cub, amestecând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se ia de pe foc și se amestecă în tarhon, pătrunjel, suc de lămâie și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Puneți sosul peste pui.