Pui la tigaie cu sos de unt de tarhon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu sos de unt de tarhon. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 320 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu sos de unt de tarhon, Piept de pui prăjit într-un sos de ciuperci, tarhon și muștar, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in 1 lingura de unt intr-o cratita mica si grea la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați vin și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Se usucă puiul și se presară peste tot cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati puiul de la calibru în 3 sau 4 loturi, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, aproximativ 2 minute pe lot.
Transferați ca gătit într-un platou și păstrați-l cald, acoperit lejer cu folie.
Întoarceți amestecul de șalotă la foc moderat mic și adăugați restul de 3 linguri de unt, câte 1 cub, amestecând până se încorporează.
Se ia de pe foc și se amestecă în tarhon, pătrunjel, suc de lămâie și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Puneți sosul peste pui.