Pui la grătar și piersici
Această rețetă face 26 de porții cu 43 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 38 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul la grătar și piersicile ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic heinz, amestec de pansament seasons, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui la grătar cu piersici, Pui Balsamic La Grătar Cu Piersici, și Piersici la grătar + piersici și înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă pansament peste pui; acoperi. Dați la frigider 1 oră pentru a marina.
Scurgeți puiul; aruncați marinada.
Se amestecă oțetul și melasa până se omogenizează bine; periați pe părțile tăiate ale jumătăților de piersici. Pune deoparte.
Preîncălziți grătarul uns la foc mediu. Pui la grătar 8 min. pe fiecare parte sau până când puiul este gătit (180F), adăugând piersici la grătar pentru ultimele 6 min. timpul de pui la grătar și întoarcerea și periajul piersicilor ocazional cu orice amestec de oțet rămas.
Așezați puiul pe platoul de servire.
Tăiați piersicile în felii; lingura peste pui.
Stropiți cu orice amestec de oțet rămas.