Pui la grătar Thailandez cu sos dulce de Chile

Pui la grătar Thailandez cu sos dulce de Chile
Thai pui la gratar cu sos dulce Chile scufundare ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.89 pe portie. O porție conține 847 calorii, 64G de proteine, și 57G de grăsime. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sos de pește, pudră de curry, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, Pulpe de pui la grătar în stil thailandez, cu sos dulce-picant și orez cu nucă de cocos, și Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cu Coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, amestecați laptele de cocos, sosul de pește, 2 linguri de usturoi tocat, coriandru, turmeric, pudră de curry și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pudră De CurryPudră De Curry
Piper AlbPiper Alb
Sos De PeșteSos De Pește
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TurmericTurmeric
2
Adăugați pui și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Într-o cratiță, combinați oțet, apă, zahăr, 1 linguriță usturoi tocat, ochi de pasăre chile și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este redus, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai ChiliThai Chili
Usturoi TocatUsturoi Tocat
OțetOțet
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească înainte de utilizare.
6
Grătar ușor cu ulei. Aruncați marinada și puneți puiul pe grătar. Gatiti timp de 10 minute pe fiecare parte sau pana cand usor carbonizate si sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Ungeți cu sos înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Serviți sosul rămas pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista