Pui la grătar Thailandez cu sos de scufundare Chile

Thai pui la gratar cu sos de Chile scufundare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 810 calorii, 64G de proteine, și 57G de grăsime per portie. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți ochi de pasăre chile, lapte de cocos, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cilantro, Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, și Pulpe de pui în stil thailandez la grătar, cu sos dulce-picant și orez de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, amestecați împreună laptele de nucă de cocos, sosul de pește, 2 linguri de usturoi tocat, cilantro, turmeric, pudră de curry și piper alb.
Adăugați puiul și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați timp de 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Intr-o cratita, combinati otetul, apa, indulcitorul granulat SPLENDA, 1 lingurita de usturoi tocat, chile de ochi de pasare si sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este redus, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul din când în când.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească înainte de utilizare.
Grătar ușor de grătar cu ulei. Aruncați marinada și puneți puiul pe grătar. Gatiti timp de 10 minute pe fiecare parte, sau până când ușor carbonizate și sucuri rula clar.
Ungeți cu sos înainte de servire.
Serviți sosul rămas pe lateral pentru scufundare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Quinta Essentia Chenin Blanc]()
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galbenă profundă sugerează maturitatea și complexitatea completă. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturat dezvăluind ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este completat lung de o aciditate fermă care conferă vinului lungimea și focalizarea.Împerechează acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.