Pui La Grătar Mediteranean Și Verdeață

Puiul și verdele la grătar mediteranean ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 337 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui La Grătar Mediteranean, Pui La Grătar Mediteranean, și Salată mediteraneană cu pui la grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente.
Adăugați pui; sigilați punga și întoarceți-o la strat. La frigider 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 165 <url>.
Într-un castron mare, combinați verdeața, roșiile, brânza feta și măslinele.
Stropiți cu vinetă; aruncați pentru a acoperi. Feliați puiul; se servește cu salată.