Pui La Grătar Lipicios

Puiul la grătar lipicios ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 621 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pui, oțet de cidru, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui La Grătar Lipicios, Pui La Grătar Lipicios, și Frigarui De Pui Dulce Lipicios La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, marmelada, usturoiul, oțetul, ardeiul roșu și pudra de chili și muștarul (dacă se utilizează). (În acest moment, glazura poate fi acoperită și refrigerată până la 2 săptămâni.)
Încălziți grătarul la mediu.
Așezați puiul, cu pielea în sus, la foc indirect, închideți capacul și gătiți timp de 25 de minute.
Periați glazura peste piele și continuați să gătiți, perindând încă o dată cu glazura, până când este gătită, încă aproximativ 20 de minute.