Pui la grătar cu sos de muștar-tarhon

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar cu sos de muștar-tarhon ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de pui cu sos de tarhon-muștar, Pui cu sos de cremă de tarhon-muștar, și Pui prăjit la tigaie cu tarhon și sos de smântână de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Puneți puiul în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper, șalotă și următoarele 6 ingrediente (prin zahăr) într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Serviți puiul peste verdeață cu sos.