Pui la grătar cu Pesto de spanac și nuci de pin

Pui la gratar cu spanac și nuci de pin Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 17g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac ușor pentru bebeluși, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Salată de paste de pui Pesto la grătar cu roșii uscate la soare, rucola și nuci de pin, și Pui La Gratar Cu Pesto Spanac-Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu. Ungeți ușor tigaia pentru grătar.
Presărați puiul cu sare și piper. Grătați puiul până la fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Combinați spanacul, nucile de pin, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un procesor. Puls ușor. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 1/3 cană de ulei, amestecând până când amestecul este cremos.
Adăugați sare și puls. Puneți jumătate din pesto în tăvi cu cuburi de gheață și păstrați-le în congelator pentru utilizare ulterioară.
Transferați restul amestecului de spanac într-un bol mediu. Se amestecă parmezanul. Condimentează pesto-ul cu sare și piper, după gust.
Întindeți pesto-ul peste fiecare bucată de pui și serviți.