Pui la grătar cu muștar și salvie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu muștar și salvie. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, pesto de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui sotat cu sos de cremă de salvie și muștar, Cicoare/andive la cuptor cu pui într-un sos de salvie și muștar, și Cicoare la cuptor cu sos de muștar de pui și salvie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron și amestecați bine.
Așezați puiul într-un vas puțin adânc; întindeți 1/2 cană de amestec de pesto pe ambele părți ale puiului. Acoperiți și marinați la frigider timp de 1 până la 4 ore.
Așezați jumătățile de piept de pui, cu osul în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 40 de minute sau până când puiul este gata, întorcându-se ocazional și ungând cu restul de 1/4 cană de amestec de pesto.
Garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.