Pui la grătar cu marinată de whisky-ghimbir

Pui la grătar cu marinată de whisky-ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu marinată de whisky-ghimbir. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.25 pe portie. O porție conține 265 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marinada irlandeză de whisky: perfectă pe friptură sau pui, Friptură de flanc la grătar cu marinată de ghimbir, și Filete de curcan la grătar cu marinată de ghimbir-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Combinați bourbonul și următoarele 9 ingrediente (bourbon prin usturoi). Rezervați 1/3 cană marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
UsturoiUsturoi
3
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați pui. Se sigilează și se marinează la frigider 1 oră, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Preîncălziți grătarul la cald mediu folosind ambele arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit).
6
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada. Acoperiți grătarul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Așezați puiul pe grătar peste arzătorul drept; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Mutați puiul la grătar peste arzătorul din stânga. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când ați terminat. Feliați fiecare sân în diagonală în fâșii subțiri; așezați puiul pe un platou. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Combinați apa și amidonul de porumb, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Așezați 1/3 cană marinată rezervată într-o cratiță mică; se amestecă amestecul de amidon de porumb. Aduceți la fierbere; gatiti 15 secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Stropiți sosul peste pui; se presara cu seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista