Pui la grătar cu glazură picantă de piersici

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar cu glazură picantă de piersici ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de piersici, oțet de cidru, tobe de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sage-pui frecat cu glazură picantă de piersici, Pui la grătar cu glazură Chipotle-piersică, și Copane de pui la grătar cu glazură picantă de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În robotul de bucătărie sau blender, procesați toate ingredientele, cu excepția bucăților de pui, până se omogenizează. Rezervați 1/3 cană conservă amestecul.
Puneți bucățile de pui pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 25 până la 30 de minute, întorcându-vă frecvent și perindând cu amestec de conserve în ultimele 15 minute de gătit, până când sucul de pui este limpede când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170 buc.F pentru sâni; 180 buc. F pentru tobe). Aruncați orice amestec de conserve rămas utilizat pentru periaj.
Înainte de servire, periați puiul cu amestec de conserve rezervate.