Pui La Grătar Cu Crustă Pesto-Parmezan

Pui La Grătar Cu Crustă Pesto-Parmezan
Pesto-parmezan crusta de pui la gratar ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta principal curs. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Crustă Pesto-Parmezan, Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Pesto Cu Crustă De Parmezan, și Brânză la grătar cu crustă de parmezan cu Pesto de busuioc.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul in ulei aproximativ 30 de secunde, amestecand constant, pana cand este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Adăugați pesmet. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana la prajit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3
Îndepărtați amestecul de firimituri într-un castron mic. Se amestecă pesto și parmezan în castron cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Slăbiți pielea de pe pui pentru a forma un buzunar, fără a detașa complet pielea. Umpleți fiecare buzunar cu amestec de pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Puneți puiul pe grătar, cu pielea în jos, la foc mediu-mic. Acoperiți grătarul; gătiți 10 minute, mișcându-vă ocazional după cum este necesar pentru a evita arderea pielii. Întoarceți puiul; puneți orice pesto rămas peste pui. Gatiti cu 10 pana la 15 minute mai mult sau pana cand sucul de pui este limpede cand partea cea mai groasa este taiata pana la os (170F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista