Pui La Grătar Cu Crustă Pesto-Parmezan

Pesto-parmezan crusta de pui la gratar ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta principal curs. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Crustă Pesto-Parmezan, Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Pesto Cu Crustă De Parmezan, și Brânză la grătar cu crustă de parmezan cu Pesto de busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul in ulei aproximativ 30 de secunde, amestecand constant, pana cand este parfumat.
Adăugați pesmet. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana la prajit.
Îndepărtați amestecul de firimituri într-un castron mic. Se amestecă pesto și parmezan în castron cu firimituri.
Slăbiți pielea de pe pui pentru a forma un buzunar, fără a detașa complet pielea. Umpleți fiecare buzunar cu amestec de pesto.
Se presară sare și piper.
Puneți puiul pe grătar, cu pielea în jos, la foc mediu-mic. Acoperiți grătarul; gătiți 10 minute, mișcându-vă ocazional după cum este necesar pentru a evita arderea pielii. Întoarceți puiul; puneți orice pesto rămas peste pui. Gatiti cu 10 pana la 15 minute mai mult sau pana cand sucul de pui este limpede cand partea cea mai groasa este taiata pana la os (170F).