Pui la gratar in folie
Pui la gratar in folie este o reteta fara gluten cu 4 portii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 37 g de grăsimi și un total de 563 de calorii . Pentru 1,72 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Un amestec de muștar măcinat, sos Worcestershire, ketchup și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47% , ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum pui la cutie de bere la grătar , Adobo, creveți la grătar cu usturoi și chifle de porc la grătar .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați primele opt ingrediente; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Așezați 2 bucăți de pui în centrul fiecărei bucăți de folie; îndoiți marginile pentru a ține sosul.
Stropiți puiul cu sare și piper. Se pune sos peste pui. Aduceți marginile lungi opuse ale foliei împreună deasupra și pliați de mai multe ori. Îndoiți capetele scurte spre pui și strângeți strâns pentru a preveni scurgerile.
Așezați pachetele pe o tavă de copt.
Coaceți la 350° timp de 1 oră. Deschideți cu grijă pachetele și întoarceți folia. Prăjiți puiul timp de 5 minute sau până se rumenește.