Pui la gratar cu salsa de citrice Sassy
Reteta de pui la gratar cu salsa citrice Sassy ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 3 ore și 20 de minute. Această rețetă face 20 de porții cu 58 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cap de la magazin și ridica portocale mandarine, ceapa, gri poupon miere cimbru muștar, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui La Gratar Cu Salsa De Citrice, Somon La Gratar Cu Salsa De Citrice Picant, și Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Citrice De Castraveți.
Instrucțiuni
Se amestecă segmente de portocale, piper, ceapă, muștar, suc de lămâie și cilantro; acoperă. Refrigerați câteva ore pentru ca aromele să se amestece.
Grătați sau fierbeți puiul 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Se servește cu salsa pregătită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.