Pui La Gratar Cu Glazura De Portocale-Jalape De Tip Jalape

Pui La Gratar Cu Glazura De Portocale-Jalape De Tip Jalape
Pui la gratar cu portocaliu-jalape glazura 6RO necesită în jurul valorii de 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 639 calorii. Pentru $1.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui cu piele, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui despicat la grătar cu glazură dulce de Jalapeno, Pui la grătar cu glazură Chipotle-Orange, și Pui și carne de porc la grătar cu glazură de portocale-chimen.

Instrucțiuni

1
Scoateți și rezervați 1 cană glazură portocalie-Jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2
Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se presară uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Periați ușor puiul cu 2/3 cană rămasă glazură portocalie-Jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 180, ungând fiecare parte cu glazură rezervată de 1 cană în ultimele minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate16
Revista