Pui La Gratar Caramida Cu Rozmarin
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia dvs. de rețete, puiul la grătar din cărămidă de rozmarin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1165 calorii, 85g de proteine, și 88G de grăsime. Pentru 4,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 201 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, frunze de rozmarin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Pui La Gratar Caramida Cu Rozmarin, Pui De Rozmarin La Grătar, și Pui De Rozmarin La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună uleiul, sucul de lămâie, usturoiul și rozmarinul într-un vas mare de copt.
Adăugați puii și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră sau până la 4 ore.
Preîncălziți grătarul la mediu. Înfășurați 4 cărămizi în folie de aluminiu și puneți-le deoparte.
Scoateți puii din marinată, ștergeți excesul de ulei și condimentați cu sare și piper pe ambele părți.
Așezați puii pe grătar, cu pielea în jos și așezați 2 cărămizi deasupra fiecărui pui. Grătiți puiul timp de 8 până la 10 minute, apoi întoarceți-l și întoarceți cărămizile la găini. Închideți capacul și continuați să gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când este gătit.
Se lasă să se odihnească 10 minute și se taie în sferturi.
Se servește cu pene de lămâie.