Pui La Cuptor Cu Parmezan

Puiul copt cu parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 434 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Piept De Pui Ranch Cu Crustă De Parmezan La Cuptor, Parmezan De Pui Crocant La Cuptor Cu Quinoa, și Parmezan La Cuptor Crocant-Oferte De Pui Cu Crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul cu usturoiul într-o cratiță la foc mediu. Când untul începe să baloneze, scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească ușor. Amestecați pesmetul împreună cu parmezanul, cimbru, busuioc, oregano, piper și sare într-un castron. Înmuiați pieptul de pui în unt, apoi apăsați în firimiturile de pâine condimentate.
Așezați puiul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul este maro auriu și nu mai este roz în centru, 50 până la 55 de minute.