Pui La Cuptor Cu O Singură Tigaie Și Cartofi Dulci

Puiul la cuptor cu o singură tigaie și cartofii dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 79 cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de zahăr brun, pui broiler-friteuză, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci De Pui De Bivol De Două Ori La Cuptor, și Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă pansamentul, zahărul și cimbru într-un castron mare.
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Transferați cartofii în tigaie de 15x10x1 inci, rezervând amestecul de pansament în castron.
Adăugați pui la amestecul de pansament rezervat; aruncați pentru a acoperi.
Se pune în tigaie cu cartofi.
Coaceți 1 oră sau până când cartofii sunt fragede și puiul este gata (165F).
Transferați puiul și cartofii pe platou. Se strecoară picăturile din tigaie; se toarnă sosul strecurat peste pui.