Pui la cuptor cu o singură tigaie cu dovlecei, salvie și nuci

Puiul la cuptor cu o singură tigaie cu dovlecei, salvie și nuci este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 926 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 70 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de coapse și tobe de pui, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. O tigaie de pui la cuptor cu suc de fructe Butternut și sparanghel parmezan, Penne cu pui, nuci și unt brun de salvie, și Conchiglioni la cuptor cu cârnați, salvie și dovleac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți bucățile de pui într-o formă de prăjire mare și aruncați cu uleiul, ceapa și dovleceii. Condimentează cu sare și piper și aranjează puiul astfel încât să fie cu pielea în sus.
Prăjiți la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, îndepărtați, aruncați prin salvie, nuci, apoi stropiți peste oțet. Folosind clești, aranjați din nou puiul, astfel încât toată pielea să fie cu fața în sus. Prăjiți încă 25-30 de minute până când puiul devine maro auriu și legumele moi și lipicioase.
Serviți direct din tablă cu niște piure de cartofi.