Pui La Cuptor Cu Ierburi Cu Crustă De Cartofi

Cartof-Crusted Herb coapte de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Un amestec de pillsbury cel mai bun făină pentru toate scopurile, ulei vegetal, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Cu Coajă De Ierburi Coapte, Piept De Pui Cu Coajă De Ierburi Coapte, și Pui cu crustă de ierburi la cuptor cu pătrunjel sos de ulei de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 232°.
Ungeți tigaia cu ulei vegetal. Pound piept de pui la chiar 1/2-inch grosime.
Combinați 1/4 cană făină, 1 1/2 lingurițe sare condimentată și piper negru într-un vas superficial.
Combinați oul și apa într-un alt vas superficial; bateți cu furculița până se spumează.
Combinați fulgii de cartofi, fulgii de pătrunjel și restul de 1/4 cană de făină și 1 1/2 lingurițe de sare condimentată într-un alt vas superficial; aruncați ușor pentru a distribui uniform condimentele.
Înveliți pieptul de pui cu amestec de făină; scufundați în amestecul de ouă. Se acoperă cu amestec de fulgi de cartofi, bătând până când puiul este bine acoperit; scuturați excesul de pâine.
Se pune pe tava pregătită.
Coaceți 10 minute. Întoarceți puiul; continuați să coaceți 6 până la 8 minute sau până când termometrul cu citire instantanee ajunge la 74°.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Puneți pieptul de pui pâine în tigaie. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc sau pana cand termometrul cu citire instantanee ajunge la 74°.