Pui la cuptor cu fasole albă și roșii

Pui la cuptor cu fasole albă și roșii
Puiul la cuptor cu fasole albă și roșii este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 683 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Pui Cu Fasole Albă Și Roșii, Tocană de pui cu roșii și fasole albă, și Pui cu eșalotă prăjită, roșii și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gătiți slănina într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci, la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
În timp ce slănina se rumeneste, se usucă puiul și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Pui brun în grăsime în tigaie la foc moderat, răsturnând o dată, aproximativ 8 minute în total, apoi transferați puiul cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
CleșteClește
5
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din tigaie și se reduce focul la moderat. Gatiti ceapa in tigaie cu 1/4 lingurita de sare, amestecand si razuind orice bucati maronii, pana se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se amestecă roșiile și sucul în ceapă și se fierbe, neacoperit, 3 minute, pentru a concentra ușor sucurile. Se amestecă slănina și fasolea și se fierbe la foc mic. Cuibărește puiul, cu pielea în sus, în fasole și coace, neacoperit, până când puiul este gătit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FasoleFasole
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Dacă nu aveți o tigaie rezistentă la cuptor, după ce ați fiert amestecul de fasole, transferați - l într-un vas de copt superficial de 2 până la 3 litri, apoi adăugați pui și coaceți ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista